top of page
Zoeken

Onze zoektocht naar een nieuwe keuken


Heey, daar zijn wij weer! In deze blog neem ik je mee in onze zoektocht naar een keuken – wij vinden de keuken het hart van het huis en daarom extra belangrijk om er beide helemaal blij mee te zijn. Elements werkt samen met Bruynzeel keukens dus we zijn ook gelijk daar gaan kijken – en wat een keuzes allemaal! Gelukkig kan de verkoper je goed helpen om de juiste beslissingen te maken!

Ik, Charlotte, heb de koksopleiding gedaan. Hoewel ik hier verder niets mee heb gedaan was het wel een droom die uitkwam om onze eigen keuken uit te mogen zoeken. Het blijft heerlijk om de koken, en vooral in een keuken die wij helemaal hebben mogen inrichten zoals wij deze willen, met de apparatuur zoals wij die willen, in de kleuren en materialen die wij mooi vinden!

Al snel waren wij samen uitgekomen op een matzwarte keuken met een houtlook aanrecht. Dit hadden wij al eerder gezien en vonden het beide zo mooi! Alleen komen hier nog meer keuzes bij – bijvoorbeeld de hoogte van het aanrecht en de dikte van het blad. En, welke wasbak willen jullie dan? En welke kraan? Het is goed om hier op voorhand al over na te denken. Bij de 4 Elements hoort een Quooker COMBI+ kraan, en wij hebben ervoor gekozen voor een upgrade naar een CUBE, zo heb je naast kokend water ook gekoeld én bruisend water uit de kraan! Uiteraard hebben we voor de zwarte uitvoering van de Flex kraan – met een superhandig uittrekbaar mondstukje. Dan kan je makkelijk de wasbak afspoelen! Om dit geheel af te maken hebben wij toen ook gekozen voor een matzwarte wasbak.

Dan komen de keuzes omtrent de apparatuur. Hier waren we gelukkig ook snel over uit – een grote koelkast en een combi-oven en een stoomoven-magnetron combi. Uiteraard hebben we voor de zwarte uitvoering gekozen – dan wordt het echt een mooi geheel! Bij het nichtje van Raynaldo waren wij al erg onder de indruk van de inductie kookplaat mét ingebouwde afzuiging dus dit was ook een absolute must voor in onze keuken. Diegene die wij hebben gekozen heeft een filter die zichzelf in de oven schoonbrandt en koppelbare kookzones zodat je ook een grote braadslede met gemak kan gebruiken om te koken. Het allermooiste is dat als je bij Bruynzeel alle apparatuur van ATAG neemt – dat je ook nog eens extra garantie krijgt op de apparatuur. Een mooie bijkomstigheid!

Terwijl onze keuken in het 3D systeem getekend werd liepen wij nog een rondje door de winkel, tijdens dit rondje hebben we besloten om nog extra bovenkastjes toe te voegen – vijf kastjes waarvan de middelste drie glazen plankjes en glazen deurtjes hebben met een stalen frame. Hierdoor konden wij verlichting toevoegen onder de kastjes! Op de afbeeldingen zie je de 3D tekeningen van de keuken. Mocht je meer willen zien en ook straks het eindproduct zien, volg ons dan op @our4elementshome!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nobelhorst - het dorp van Almere

Nobelhorst, het dorp van Almere. Toen ik vanuit Rotterdam naar Almere verhuisde was het erg wennen. Vanuit een stad met een gigantische historie en mooi oude gebouwen naar een stad waar in 1976 de eer

Keuzes keuzes, en dat met een trap

‘De trap’, hoor ik je denken, ‘wat kan je hier over vertellen?’ Nou, heel veel! Wij hebben namelijk een muur verplaatst, waardoor de trap bij ons in de woonkamer komt te staan. Deze keuze hebben wij g

Comments


bottom of page