top of page
Zoeken

Meet your neighbors

I

nmiddels waren al 5 maanden verstreken vanaf het moment dat wij te horen kregen dat wij waren ingeloot voor het project De vier Elementen. In de tussentijd is Corona om de hoek komen kijken, hebben

we allemaal aan “social distancing” moeten doen en is het online contact exponentieel vergroot. Voor ons was het een verademing toen wij de mail ontvingen van Elements met de uitnodiging om naar de productiehal te komen om te kijken naar het start van ons project en kennis te maken met onze nieuwe buren.

Het was een heerlijk warme dag en de grote roldeur van de loods stond open. Daar kom je dan binnen in een ruimte van 1000m2 groot, overal zie je elementen staan, in dit geval de elementen van het project dat voor aan die van ons is. Heel gek om te bedenken dat hier ons huis als een soort bouwpakket gemaakt gaat worden. Nog gekker is dat we ons huis over een paar weken over de snelweg zien gaan naar de kavel waar het huis gebouwd gaat worden! Het is echt heel bijzonder om dit op deze manier mee te. Als je bij Elements koopt dan word je volledig in het proces meegenomen en krijg je firsthand te zien hoe het allemaal gedaan wordt en in zijn werking gaat.

Op de introductie dag hebben wij ook kennis mogen maken met onze toekomstige buren. Na de rondleiding kregen wij allemaal onze tekeningen en meerwerk lijsten om deze even te controleren. Al snel werden alle etages vergeleken, ideeën voor de inrichting gedeeld en keukens besproken. Vier huizen die op papier hetzelfde waren om mee te beginnen eindigen in vier hele verschillende woningen. Ik vond het vooral leuk om onze buren te ontmoeten en op een informele manier kennis met elkaar te maken. Dit zijn tenslotte wel de mensen waar wij de komende jaren naast zullen wonen en je weet wat ze zeggen; “liever een goede buur dan een verre vriend”!

Binnenkort gaan wij nog met onze ouders naar de productiehal zodat zij dit ook kunnen ervaren. Ook zij vinden het allemaal super bijzonder en willen heel graag zien hoe het allemaal in zijn werk gaat en meer zien dan alleen de foto’s die wij af en toe doorsturen. Wij zijn ook erg blij dat Elements hiervoor de ruimte geeft om onze familie en geliefde mee te nemen in onze bouwreis.

Wil je ook het eindresultaat zien? Volg ons dan op @our4elementshome en ben als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nobelhorst - het dorp van Almere

Nobelhorst, het dorp van Almere. Toen ik vanuit Rotterdam naar Almere verhuisde was het erg wennen. Vanuit een stad met een gigantische historie en mooi oude gebouwen naar een stad waar in 1976 de eer

Keuzes keuzes, en dat met een trap

‘De trap’, hoor ik je denken, ‘wat kan je hier over vertellen?’ Nou, heel veel! Wij hebben namelijk een muur verplaatst, waardoor de trap bij ons in de woonkamer komt te staan. Deze keuze hebben wij g

Comments


bottom of page